Contendo Campfire er vår fjerde generasjon av løsninger for å sikre gode kundeopplevelser. Løsningen er særdeles enkel å ta i bruk og er lett å implementere.

Vi har implementert Campfire hos flere kunder i ulike bransjer – og vi får svært gode tilbakemeldinger fra brukerne av vår nye løsning. Våre kunder sier bl.a. at Contendo Campfire frigir tid, gir innsikt og motiverer til innsats - som gir fornøyde kunder, ansatte og eiere.

 

campfireNyheter i Contendo Campfire


Enda flere forbedringene i Campfire - utnytt mulighetene til å skape gode kundeopplevelser.

Nye utvidelser

1. Campfire-appen - nå i versjon 6.0

Vi lanserer appen vår i versjon 6!

I versjon 6 kan du nå gjøre zoom på bilder.
De bildene som er tatt og dokumentert i appen kan brukeren nå forstørre (zoomes inn på).
Dette gjelder i Nyhetsstrøm (aka. Forum) der brukerne selv har lagt til sine bilder fra hendelser de vil fremheve. Dermed kommer du nærmere inn på hva som skjer der ute!!

Videre kan brukeren også gjøre zoom i bilder som er en del av aktivitetstypene (ofte kalt "karusellene"). Her vil brukeren kunne zoome inn på et bilde som er tatt (eg. en utstilling i en avdeling/butikk). Bildene som du tidligere inspiserte i Campfire Web, er dermed tilgjengelig i appen for nærmere fokus.  

 

 

Plattformoppgradering.
Den største oppgraderingen har "skjedd under panseret". Vi har ryddet opp i gammel kode for å gjøre klar til nye moduler vi skal lansere utover høsten.

I denne versjonen har vi også implementert et helt nytt sett med pakker på Android. Det gjør løsningen mer fleksibel og robust. Som bruker vil en ikke merke så mye til dette, annet enn av appen blir mer stabil.

På iOS-plattformen har vi også oppgradert komponentsettene slik at løsningen er oppgradert til å være fremtidsrettet.

2. Forbedringer av analysemodulen Utvalg.

Analysemodulen «Utvalg», som gir deg innsikt og oversikt, har blitt enda kraftigere.

Modulen gir deg nå også muligheten til å bruke filtre i kolonnene. Dermed kan du enkelt følge opp områder du har av interesse. Eksempelvis vil du kunne lage en favoritt for å følge utviklingen til en spesiell avdeling på en aktivitetstype.
Tid er penger - og dette sparer deg tid!

Utover høsten vil vi lansere flere funksjoner/ moduler for å motivere ansatte, sikre beste praksis og gi enda bedre innsikt samt oversikt!

 

Grid

 


Andre nyttige funksjoner

Utvalgsmodulen:
- Anvend eksportmulighetene til Excel
- Gjør filtrering større eller mindre enn på tallkolonner, bruk tekstsøk for flere filtreringer mm.
- Låsing av kolonner i Grid (tilsvarende Freeze panes i Excel)

Utvidelse av aktivitetsfunksjonene
- Campfire har fått støtte for repeterende aktiviteter (eg. opprette et mønster for besøk hos kunder/forhandlere/avdelinger
- Lettere søk i planlagte og utførte tiltak/aktiviteter
- Tildeling og omfordeling av aktiviteter


Rettede feil

Som vanlig inkluderer våre oppdateringer / nye releaser både nye funksjoner og retting av avdekkede feil og mangler. Dette for å sikre gode brukeropplevelser. I denne releasen er blant annet følgende saker adressert:

CampfireCampfire web og app

  • Forbedret feilhåndtering og Ytelsesforbedringer

https://www.contendo.no/support  finner du svar på «Ofte stilte spørsmål», og mulighet for å sende oss spørsmål, saker eller kommentarer. Send oss gjerne innspill på funksjonalitet du savner, eller mener kan forbedres.