Retail

I dagens spesielle konkurransesituasjon, der kunden har mer kunnskap og en økende andel går via e-handel/flerkanal, er det viktigere enn noensinne å kontinuerlig sikre en best mulig kundeopplevelse i butikken basert på beste praksis.
Contendos løsning er rask å få på plass - til markedets rimeligste kostnad / investering.

Er dere kundeklare?

I dag er kundene mer oppdatert og forberedt, før de besøker en butikk, enn de var tidligere. Det krever at basic (logistikk, butikkonsept, produkter, pris og kampanjer) er på plass og møter kundens forventninger.  Med kundeklare butikker - som også gir kjøpsopplevelser som overgår forventningene – da er alle forutsetninger på plass for en god salgsutvikling.

 

Hvordan hjelper Campfire-løsningen de ansatte innen Retail/faghandelen?

 

"Slaget står i butikken"

Det sies at «slaget står i butikk». Da handler det om å holde fokus på de driverne som skaper suksess. Resultater skapes av at de riktige aktivitetene utføres med god kvalitet. Se til at beste praksis følges slik at snittsalget, bruttomarginer, salg pr time/areal, konverteringsraten og alt det dere måler på – oppnås.
Contendo har kunder som har overgått sine egne målsetninger ved å sikre aktivitetene med god kvalitet. Med Contendos løsninger sikrer du at dine butikker og selgere alltid er klare til å yte sitt beste og sikre fornøyde kunder. Contendo gir et løft innen oppfølging av butikker, mer fornøyde kunder og butikkansatte.

Foruten et attraktivt butikkonsept og et sterkt varemerke handler en effektiv og framgangsrik detaljhandel i grunnen om logistikk. Den store muligheten og utfordringen ligger i å kontinuerlig gjennomføre og levere på konseptet med både kvalitet og høy frekvens. Dette inkluderer å sikre rett varetilbud (sortiment, pris, kampanjer) presentert på riktig måte (space, vareeksponering) på rett tidspunkt - samtidig i alle utsalgssteder og butikker! 

 

Contendo-løsningen for Retail

Skap begeistring hos dine ansatte, så begeistrer du dine kunder.

Innen Contendos kjerneprosess, Team Management, er det sentrale å skape en prestasjonskultur med motiverte og engasjerte medarbeidere, som vet hvordan de skal utføre jobben. Begeistrede og kompetente ansatte vil begeistre kundene dine. Begeistreder kunder anbefaler ditt firma/din tjeneste til andre og de kommer tilbake for å kjøpe mer! Denne forretningskritiske sammenhengen er helt sentral i tiden som kommer.

 Dette er noen av fordelene kundene våre får ved å ta i bruk Contendo-løsningene:

  • Contendos brukervennlige løsninger hjelper brukeren til å følge beste praksis.
  • Brukeren får hjelp til å utføre oppgaver på en rask og enkel måte
  • Organisasjonen får innsikt i hvilke aktiviteter og tiltak som fungerer og ikke
 
 
Contendo tilbyr fire moduler som støtter, utvikler og driver sammenhengen mellom begeistrede kunder og ansatte:
  • Leading the Team™ - Sikkerstill beste praksis og skap motivasjon i organisasjonen.
  • Campfire™ - Få med alle på laget med en virtuell møteplass, der en lærer for å bli bedre
  • Play™ - Få ekstra motivasjon i hverdagen gjennom lagspill og kompetanse
  • Response™ - Få innsikt i prestasjonene for å bli bedre i morgen

Våre løsninger er enkle å ta i bruk og understøtter arbeidsprosessen innen faghandel/retail på en effektiv og relevant måte.

 

Kai Gulbrandsen

adm. direktør, Princessgruppen AS

«Med CampfireTM fra Contendo får vi det som i praksis er et veldig smart intranett, som samler de ansatte og skaper et felles fokus. Salgskampanjer kan laseres og endres svært raskt, og de kan tilpasses for eksempler ulike værforhold i sør, vest og nord. Vi har sett at en slik app med aktuell informasjon, når raskere og langt mer effektivt ut til våre butikker og medarbeidere enn e-post.»