Release historikk for Contendo produkter

Her finner du informasjon om nyheter som har blitt lansert i Contendo produktene.

September 2020:  Enda flere nyheter i Contendo Campfire

Det har skjedd mye siden sist vi oppdaterte «Nytt fra Contendo». Vi har fått ny profil, og i den sammenhengen har vi også ryddet opp i produktporteføljen vår.

Vår fjerde generasjon av Contendo-løsningen kalles nå Contendo Campfire. Løsningen nås..

Desember 2019: Nyheter i Contendo4 samt ny versjon av Campfire (5.9)

Her i Contendo er vi stolte av å kunne presentere enda flere nyheter og funksjoner i vår 4-generasjons plattform av Contendo-løsningen (Contendo4). Videre har vi også lansert enda flere funksjonsforbedringer til vår mobile løsning Campfire og..

November 2019: Nyheter i Contendo-løsningen (4 generasjon) samt ny versjon (5.8) av Campfire og Leading the Team

Vi i Contendo er stolte av å kunne lansere enda flere nyheter i vår 4-generasjons web-baserte plattform av Contendo-løsningen (kodenavn C4). Videre har vi også gjort forbedringer til vår mobile løsning Campfire og Leading the Team. Disse nye..

September 2019: Dashboards, Leading the Team og Campfire 5.7

Contendo er stolte av å kunne lansere en ny versjon av Campfire og Leading the Team. Versjon 5.7 gir deg bedre oversikt over hva som skjer i din organisasjon samt oppdatert innsikt i nøkkeltall og aktivitetsstatistikker.

Mai 2019: Dashboards, Leading the Team og Campfire 5.5

Contendo er stolte av å kunne lansere en flunkende ny applikasjon for konfigurasjon og oppdatert innsikt i nøkkeltall og aktivitetstatistikker.

April 2019: Campfire og Leading the Team

Lysaker 08.04.19