Princess Gruppen

Contendo har levert flere løsninger innen Team Management, hvor butikkene enkelt har tilgang til egne nøkkel­tall, kunde­tilfredshet og internkommunikasjon. I tillegg får forretningene tidsriktig informasjon fra kjeden som nyheter og kampanjer.

Utfordringen

«Hovedutfordringen for oss var å gi god nok informasjon til alle medarbeidere, samt synliggjøre forretningenes prestasjoner. Tidligere ble mye viktig informa­sjon sendt på e-post til forretningene. I en travel hverdag opplevde vi at mye informasjon enten ikke ble lest eller fort glemt. Samtidig ble mye tid brukt på å sammenstille nøkkeltall manuelt. Utfordringen var å kunne samle den viktigste informasjonen for siste og kommende periode på en intern side. I tillegg ønsket Princess Gruppen et system hvor vi enkelt kunne synliggjøre for­retningenes presta­sjoner, spesielt de gode.»

Løsningen

PrincessGruppen har tatt i bruk alle modulene i Contendo Campfire, der butikkene  har enkel tilgang til egne nøkkeltall, kundetilfredshet og intern­kommunikasjon. Brukerne har informasjonen lett tilgjengelig gjennom en app og et moderne, lettfattelig web-grensesnitt. I tillegg får for­retningene tidsriktig informasjon fra kjeden som nyheter og kampanjer.

Resultatet

Medarbeiderne styrker motivasjonen og prestasjonene sine ved at løsningen benyttes som en kommunikasjonsportal hvor medarbeidere og butikkledere blir engasjerte, sett og anerkjent. De finner all nøkkelinformasjon for å stadig kunne prestere bedre i løsningen. Alle har umiddelbar tilgang til aktuelle kam­panjer og annen informasjon fra kjeden som de trenger. I tillegg engasjeres medarbeideren via ulike konkurranser og ved at man i løsningen følges opp på egne målsetninger.

 

 

Hvordan bidrar Campfire-løsningen til gode kundeopplevelser i faghandelen?

Contendo Campfire - den perfekte løsningen for faghandelen

Contendo, til tjeneste.

Vi vet det, vi redder ikke verden med en ny app eller web-løsning. Men å sørge for økt salg med et presist verktøy, det kan vi garantert hjelpe deg med.
Ring Børre Steen på 957 63 631 for en uforpliktende prat, eller oss en send e-post

 

Kai Gulbrandsen

adm. dir, Princessgruppen AS

«Princess er en av Norges største aktører innen interiør og hjemmetekstil. Vi bruker Contendos løsninger for å bidra til å skape trygge og gode kundeopplevelser.

Princess har en lang relasjon med Contendo der vi har fått gode resultater. Løsningene er enkle å ta i bruk og sikrer beste praksis. Vi satser derfor videre, og utvider vårt samarbeid med Contendo for å nå våre ambisiøse mål»