Nytt om navn - Frode Waage

Contendo opplever økende etterspørsel etter våre smarte SaaS-løsning Campfire. For å styrke vår satsning på kundeopplevelser og dekke opp etterspørselen etter våre tjenester, har Contendo ansatt en knallsterk og dyktig Sales Manager - Frode Waage.

Frode har blitt intervjuet i Retailmagasinet (se: lenke ). Under er utdrag av hva som står skrevet i denne artikkelen.

FrodeW

....Han beskriver sin arbeidskarriere som en kundereise innen service. – Jobbskiftet kom helt tilfeldig, jeg fikk presentert en god løsning som fenget meg veldig, dermed takket jeg ja på minuttet. Alle retailere ønsker at kunden skal ha den beste opplevelsen og med systemet Contendo tilbyr, føler jeg at det det forenkler arbeidsdagen og man kan fokusere nettopp på å gi kunden en god opplevelse. Strukturerte rutiner som gir alle i arbeidskjeden oversikt over hva og når ting skal skje. Waage startet i den nye jobben i Contendo 1. mars og skal jobbe som Sales manager med salgsledelse, forretningsutvikling og relasjonsbygging.

Forhindrer tidstyver
I en vanlig handelshverdag er det mange tidstyver, det kan være vanskelig å planlegge og det oppstår stadig ting som forstyrrer og avbryter påbegynte arbeidsoppgaver. Butikksjefen kan være i gang med sine oppgaver og blir avbrutt av kjedesjefen som kommer inn med sine ønsker og krav. De ansatte kan også miste oversikten over oppgavene og hva som er gjennomført og hvor langt manhar kommet i prosessen.– Contendos løsning er et dashboard som henter inn opplysninger fra hele organisasjonen og med et enkelt skjermbilde, får alle oversikt og informasjon og det hele er systematisert.

Waage snakker glødende for produktet.
Waage har vært kjøpmann i mer eller mindre 18 år. Hele livet har dreid seg om butikk og handel og kundebehandling. – En kjøpmann bretter alltid opp ermene når han kommer på jobb og starter på dagens oppgaver og problemløsning. – Det er mye positivitet innen handelen i Norge for tiden, sier Waage videre, men han mener det går med mye unødvendig tid til avbrutte oppgaver og mye kan optimaliseres.

– Jeg er en dynamisk leder med god formidlingsevne som tror sterkt på å lykkes sammen som et lag. Empati og humor er grunnpilarer for å motivere til prestasjon. Uavhengig av hvilken rolle jeg har hatt i min karriere har jeg alltids prioritert kunden og de ansatte. For meg er det viktig å ha et klart svar på hvorfor bedriften skal eksistere i markedet og hvilke produkter/tjenester kunden ønsker i morgen. Frode Waage er en kjøpmann med god kjennskap til retail og kjededrift, han har bransjeerfaring innenfor forskjellige retailområder. Tidligere arbeidsgivere har vært Askeladden og Warnergruppen.
– Jeg er en «self-made man» som har en evne til å se ting/saker fra en litt annen vinkel/perspektiv enn folk flest. Har alltid sagt ja til utfordringer og vært villig til å lære det jeg ikke kan og samarbeide med ressursene jeg har rundt meg på beste mulig måte for å oppnå suksess, sier Frode Waage på sin LinkedInprofil.